Прејди на содржината

Википедија:ВикиПроект Одржување: Разлика помеѓу преработките

с (ситна поправка)
#****<code>{{tl|малку извори}}</code> - за имање на недоволен број на извори;
#****<code>{{tl|викифицирање}}</code> - за потреба од додавање на вики-врски;
#****<code>{{tl|ажурирање}}</code> - за застарени информации</small>
#****<code>{{tl|контекст}}</code> - за статии на кои им треба подобар воведен дел;</small>
#*Ако статијата ги исполнува овие критериуми, тогаш некој од [[Википедија:Уредувач|корисничката група „уредувачи“]] треба да ја [[Помош:Проверка на страница|обележи страницата како „проверена“]] (види точка 4 подолу).
#<big>'''[[Специјална:Придонеси/newbies|Скорешни промени од нови корисници]]'''</big>