Разлика помеѓу преработките на „Влада на Македонија од 1998“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
с
По смртта на министерот за здравство Стојан Богданов, министер беше Драган Даниловски, мај 1999 до мај 2001.
с (По смртта на министерот за здравство Стојан Богданов, министер беше Драган Даниловски, мај 1999 до мај 2001.)
* Земјоделство: [[Владимир Џабирски]] (до 1999), [[Марјан Ѓорчев]]
* Животна средина: [[Тони Поповски]] (ДА, до 2000), [[Владимир Џабирски]]
* Здравство: [[Стојан Богданов]], [[Драган Даниловски]] (мај 1999 до мај 2001), [[Петар Милошевски]] (ЛДП, до 2001), [[Ѓорѓи Оровчанец]] (НД)
* Култура: [[Димитар Димитров]] (до 1999), [[Љубен Пауновски]] (до 2000), [[Ганка Самоиловска - Цветанова]]
* Наука: [[Мерие Рушани]] (ДПА, до 1999), [[Ненад Новковски]] (до 2000)
1

уредување

Прегледник