Кориснички права

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот Valentinpp (разговор | придонеси)

Член на: Автопрегледувачи, Уредници

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 20:42, 20 мај 2012 Brest разговор придонеси го измени групното членство на Valentinpp од (нема) во уредник и автопрегледан корисник (обемни преводи на историски статии, владее со вики)