Кориснички права

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот Uvtarex (разговор | придонеси)

Член на: Автопрегледувачи, Уредници

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 17:27, 6 јули 2018 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на Uvtarex од (нема) во уредник и автопрегледан корисник (добри уредувања во последниот период)