Кориснички права

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот Carshalton (разговор | придонеси)

Член на: Автопрегледувачи, Уредници, Оценувачи, Администратори

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 11:47, 3 февруари 2018 MacedonianBoy разговор придонеси го измени групното членство на Carshalton од автопрегледан корисник, уредник и оценувач во автопрегледан корисник, уредник, оценувач и администратор (По успешно гласање...)
  • 16:08, 13 февруари 2014 Brainmachine разговор придонеси го измени групното членство на Carshalton од уредник и оценувач во уредник, оценувач и автопрегледан корисник (искусен уредувач)
  • 11:21, 12 март 2013 Boyan разговор придонеси го измени групното членство на Carshalton од уредник во уредник и оценувач
  • 22:19, 6 декември 2011 Kiril Simeonovski разговор придонеси го измени групното членство на Carshalton од (нема) во уредник (Голем број на корисни уредувања во последно време)