Кориснички права

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот Brest (разговор | придонеси)

Член на: Автопатролери, Автооценувачи, Патролери, Оценувачи

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 13:29, 26 септември 2014 Brest разговор придонеси го измени групното членство на Brest од автопатролер, автооценувач, уредник, epcampus, epcoordinator, epinstructor, eponline, патролер, оценувач и администратор во автопатролер, автооценувач, патролер, оценувач и администратор
  • 18:44, 9 мај 2013 Brest разговор придонеси го измени групното членство на Brest од автопатролер, автооценувач, уредник, патролер, оценувач и администратор во автопатролер, автооценувач, уредник, патролер, оценувач, администратор, epcoordinator, eponline, epcampus и epinstructor (For testing purposes of the Extension:Education Program)
  • 23:31, 17 мај 2010 Boyan разговор придонеси го измени групното членство на Brest од уредник, оценувач и администратор во уредник, оценувач, администратор, автопатролер, патролер и автооценувач
  • 14:43, 24 април 2010 Boyan разговор придонеси го измени групното членство на Brest од уредник и администратор во уредник, администратор и оценувач
  • 11:12, 24 април 2010 MacedonianBoy разговор придонеси го измени групното членство на Brest од администратор во администратор и уредник
  • 11:38, 16 мај 2007 Misos разговор придонеси го измени групното членство на Brest од (нема) во администратор (успешна кандидатура)