Кориснички права

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот Brainmachine (разговор | придонеси)

Член на: Автопатролери, Автооценувачи, Уредници, Патролери, Оценувачи, Администратори

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 22:21, 19 мај 2010 Boyan разговор придонеси го измени групното членство на Brainmachine од уредник и администратор во уредник, администратор, оценувач, автопатролер, патролер и автооценувач (По барање на корисникот)
  • 20:10, 12 мај 2010 MacedonianBoy разговор придонеси го измени групното членство на Brainmachine од администратор во администратор и уредник
  • 01:10, 4 август 2008 Boyan разговор придонеси го измени групното членство на Brainmachine од (нема) во администратор (Голема посветеност на мк. Вики)