Кориснички права

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот 19user99 (разговор | придонеси)

Член на: Автопрегледувачи, Уредници

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 17:19, 11 март 2018 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на 19user99 од (нема) во уредник и автопрегледан корисник (доста корисни уредувања подолг период)