Кориснички права

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот ГП (разговор | придонеси)

Член на: Автопатролери, Автопрегледувачи, Автооценувачи, Уредници

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 13:09, 22 декември 2015 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на ГП од автопрегледан корисник и уредник во автопрегледан корисник, уредник, автопатролер и автооценувач (Поради активноста и докажаното ниво на работа)
  • 21:53, 10 октомври 2015 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на ГП од уредник во уредник и автопрегледан корисник
  • 18:28, 20 декември 2010 Brest разговор придонеси го измени групното членство на ГП од (нема) во уредник (според историјата на квалитетни уредувања)