Заштитени страници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На страницата се наведени постоечки страници што се моментално под заштита. За список на наслови што се заштитени од создавање, погледајте Заштитени наслови.

Заштитени страници
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница
Време и датум Страница Истекува Заштитувач Параметри на заштитата Причина
Непознато Податотека:Licnosti-hоrizontalno.png(310 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Кресненско востание(51 бајт) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Шаблон:Одбрана статија(2.790 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Шаблон:Држави на Европскиот континент(75 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Шаблон:ЕУ(1.692 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Шаблон:Главна страница / на денешен ден(2.480 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено, каскада
Непознато Македонија(77.569 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Шаблон:Главна страница / избрана мултимедијална содржина(1.298 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Шаблон:Главна страница / избрана статија(1.232 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Шаблон:Главна страница / избран портал(908 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Шаблон:Бришење(68 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Википедија:Шаблони/Држави(13.412 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Шаблон:Македонска книжевност(9.368 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Јордан Хаџи Константинов-Џинот(11.104 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Никола Вапцаров(63.800 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Зборник на Миладиновци(9.964 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Википедија:Односи со јавноста/Соопштение за јавност од 28.06.2007(1.844 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:Односи со јавноста/Соопштение за јавност од 13.02.2008(3.523 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Шаблон:Сложен шаблон(1.472 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Шаблон:Pp-template(2.592 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Шаблон:Инфокутија Држава(53.399 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Историја на македонскиот народ(167.680 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Шаблон:Документација(2.712 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Букурешки договор (1913)(22.649 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Петар Поп Арсов(242.160 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Мара Бунева(12.849 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Дедо Иљо Малешевски(45.161 бајт) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Бугарија(51.893 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Шаблон:GRC(51 бајт) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Зоран Заев(21.757 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Баба Ванѓа(7.559 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Шаблон:Празен шаблон(53 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Податотека:Greeks3.JPG(303 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Шаблон:Дали сте знаеле(5.413 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Шаблон:Б. Јанкулоски(900 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Александар III Македонски(69.981 бајт) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Шаблон:Вести(2.725 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Крушево(46.872 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Охридска архиепископија(49.601 бајт) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато ФК Тиверија(10.998 бајти) бесконечно Непознат корисник делумно заштитено
Непознато Википедија:All pages by title(213 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Шаблон:Sitesupportpage(23 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Шаблон:Gnunote(119 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:!Most wanted articles(17 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:!Orphaned articles(117 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:!Dead-end pages(360 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:!Long articles(396 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:!Short articles(396 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:!Popular articles(390 бајти) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Непознато Википедија:Broken/(231 бајт) бесконечно Непознат корисник целосно заштитено
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница