Дневник на корисничките права

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Ова е дневник на промени на кориснички права.

Дневници
(најнови | најстари) Погледајте (понови 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).
 • 12:02, 22 октомври 2020 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на ZlatkoPyotr од (нема) во автопрегледан корисник (одлични уредувања)
 • 14:07, 7 септември 2020 Carshalton разговор придонеси го измени групното членство на Stariot Golman од (нема) во автопрегледан корисник
 • 22:27, 18 јули 2020 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на Royalcatlover од (нема) во автопрегледан корисник (добри уредувања)
 • 14:11, 14 јули 2020 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на P.Nedelkovski од автопрегледан корисник и уредник во автопрегледан корисник, уредник и администратор (Согласно изгласаното на Википедија:Барања за администраторски статус/P.Nedelkovski)
 • 08:33, 2 јули 2020 Kiril Simeonovski разговор придонеси го измени групното членство на Chnitke од (нема) во уредник и автопрегледан корисник
 • 13:31, 27 јуни 2020 Kiril Simeonovski разговор придонеси го измени групното членство на DD1997DD од (нема) во уредник и автопрегледан корисник (Корисникот уредува уредно и придонесува кон збогатување на енциклопедијата.)
 • 14:12, 9 јуни 2020 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Инокентиј од автопатролер, автопрегледан корисник, автооценувач, уредник, исклучок од IP-блокирање, патролер, оценувач и администратор во автопатролер, автопрегледан корисник, автооценувач, уредник, исклучок од IP-блокирање, патролер, оценувач, администратор и администратор на посредникот (За вршење задачи, ако се јави потреба)
 • 14:11, 9 јуни 2020 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Ehrlich91 од уредник, оценувач и администратор во уредник, оценувач, администратор и администратор на посредникот (За вршење задачи, ако се јави потреба)
 • 14:07, 9 јуни 2020 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Kiril Simeonovski од автопатролер, автопрегледан корисник, автооценувач, уредник, патролер, оценувач и администратор во автопатролер, автопрегледан корисник, автооценувач, уредник, патролер, оценувач, администратор и администратор на посредникот (Без потреба за образложение)
 • 15:23, 17 април 2020 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Vase20000 од автопатролер, автопрегледан корисник и потврден корисник во автопатролер, автопрегледан корисник, потврден корисник и автооценувач
 • 15:22, 17 април 2020 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Vase20000 од (нема) во автопатролер, автопрегледан корисник и потврден корисник (Достатен број на корисни уредувања)
 • 10:29, 4 април 2020 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на Brsjakovski од автопрегледан корисник во (нема)
 • 01:57, 18 март 2020 Carshalton разговор придонеси го измени групното членство на ZexonMK од (нема) во автопрегледан корисник
 • 01:11, 14 март 2020 Carshalton разговор придонеси го измени групното членство на Goaltending од (нема) во автопрегледан корисник
 • 00:30, 9 ноември 2019 Carshalton разговор придонеси го измени групното членство на Bobby-Koš од (нема) во автопрегледан корисник
 • 13:27, 10 август 2019 Инокентиј разговор придонеси го измени групното членство на Johnuniq од (нема) во уредник и автопрегледан корисник
 • 08:44, 13 мај 2019 MacedonianBoy разговор придонеси го измени групното членство на GjorgjiP од автопрегледан корисник во автопрегледан корисник, уредник и оценувач
 • 17:43, 2 мај 2019 Kiril Simeonovski разговор придонеси го измени групното членство на MrBones од уредник во уредник и автопрегледан корисник
 • 17:42, 2 мај 2019 Kiril Simeonovski разговор придонеси го измени групното членство на MrBones од (нема) во уредник (искусен уредник)
 • 00:36, 27 март 2019 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на Niegodzisie од (нема) во автопрегледан корисник
 • 17:00, 9 март 2019 Виолетова разговор придонеси го измени групното членство на Brsjakovski од (нема) во автопрегледан корисник
 • 23:16, 20 февруари 2019 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Philippe49730 од (нема) во автопрегледан корисник
 • 20:52, 28 септември 2018 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на Бранител1 од (нема) во автопрегледан корисник (добри уредувања)
 • 03:25, 14 септември 2018 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Bjankuloski06 од автопатролер, автооценувач, бирократ, уредник, патролер, оценувач и администратор во автопатролер, автооценувач, бирократ, уредник, патролер, оценувач, администратор и администратор на посредникот
 • 09:12, 23 август 2018 Kiril Simeonovski разговор придонеси го измени групното членство на Мико од (нема) во уредник и автопрегледан корисник (корисникот има квалитетни уредувања)
 • 18:27, 6 јули 2018 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на Uvtarex од (нема) во уредник и автопрегледан корисник (добри уредувања во последниот период)
 • 00:48, 30 јуни 2018 Kiril Simeonovski разговор придонеси го измени групното членство на Новица од (нема) во уредник и автопрегледан корисник (Искусен корисник)
 • 22:39, 30 мај 2018 Виолетова разговор придонеси го измени групното членство на Gordi од автопрегледан корисник во автопрегледан корисник, уредник и исклучок од IP-блокирање
 • 03:41, 23 мај 2018 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Kolega2357 од автопатролер, автооценувач и уредник во бот (привремено, до 03:41, 30 мај 2018), автопатролер, автооценувач и уредник (За вршење задача на мое барање.)
 • 17:19, 11 март 2018 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на 19user99 од (нема) во уредник и автопрегледан корисник (доста корисни уредувања подолг период)
 • 20:33, 1 март 2018 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на Паланчански од (нема) во автопрегледан корисник
 • 01:12, 6 февруари 2018 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на Addbot од (нема) во автопрегледан корисник
 • 11:47, 3 февруари 2018 MacedonianBoy разговор придонеси го измени групното членство на Carshalton од автопрегледан корисник, уредник и оценувач во автопрегледан корисник, уредник, оценувач и администратор (По успешно гласање...)
 • 23:48, 18 јануари 2018 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на Hristijan Kicho од (нема) во уредник и автопрегледан корисник (долготрајни добри уредувања)
 • 18:58, 1 јануари 2018 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на Идеологист од уредник во уредник и автопрегледан корисник
 • 18:58, 1 јануари 2018 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на Идеологист од (нема) во уредник (долготрајни добри уредувања)
 • 22:35, 5 декември 2017 Ehrlich91 разговор придонеси го измени групното членство на C1600 од (нема) во автопрегледан корисник (квалитетни уредувања подолго време)
 • 12:24, 20 ноември 2017 Виолетова разговор придонеси го измени групното членство на Lovely.mk од (нема) во автопрегледан корисник
 • 12:23, 20 ноември 2017 Виолетова разговор придонеси го измени групното членство на Bibate од (нема) во автопрегледан корисник
 • 12:23, 20 ноември 2017 Виолетова разговор придонеси го измени групното членство на Drume.B од (нема) во автопрегледан корисник
 • 04:23, 21 октомври 2017 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Kolega2357 од автопатролер, автооценувач и уредник во бот (привремено, до 04:23, 28 октомври 2017), автопатролер, автооценувач и уредник
 • 14:00, 9 октомври 2017 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Kolega2357 од автопатролер, автооценувач и уредник во бот (привремено, до 14:00, 16 октомври 2017), автопатролер, автооценувач и уредник (По барање на бирократ)
 • 20:44, 27 септември 2017 Виолетова разговор придонеси го измени групното членство на Fruru од (нема) во автопрегледан корисник
 • 12:42, 25 септември 2017 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Kolega2357 од автопатролер, автооценувач и уредник во бот (привремено, до 12:42, 2 октомври 2017), автопатролер, автооценувач и уредник (За вршење задачи по мое барање)
 • 10:03, 18 септември 2017 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Kolega2357 од автопатролер, автооценувач и уредник во бот (привремено, до 10:03, 25 септември 2017), автопатролер, автооценувач и уредник (За вршење задачи по мое барање)
 • 05:24, 8 септември 2017 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Kolega2357 од автопатролер, автооценувач и уредник во бот (привремено, до 05:24, 15 септември 2017), автопатролер, автооценувач и уредник (за промена на поднаслови == Видете исто така ==)
 • 09:17, 19 јуни 2017 Виолетова разговор придонеси го измени групното членство на Gordi од (нема) во автопрегледан корисник
 • 09:17, 19 јуни 2017 Виолетова разговор придонеси го измени групното членство на GjorgjiP од (нема) во автопрегледан корисник
 • 10:04, 7 јуни 2017 Bjankuloski06 разговор придонеси го измени групното членство на Buli од автопрегледан корисник и уредник во автопрегледан корисник, уредник и оценувач (Согласно изгласаното)
 • 00:43, 6 јуни 2017 Kiril Simeonovski разговор придонеси го измени групното членство на Buli од уредник во уредник и автопрегледан корисник
(најнови | најстари) Погледајте (понови 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).