Разговор со корисник:Wonderfool~mkwiki

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

"Ефтини приказни" literally means "Cheap stories". :-) Boyan 22:44, 10 јули 2006 (UTC)


Евтини приказни (lit: Cheap stories) but originally Pulp Fiction.

Pulp is the plant matter remaining after a process, such as the extraction of juice by pressure, has been completed.

Concluding that Евтини приказни is a very loose translation.. maybe too loose. Вирус

Вашата сметка ќе биде преименувана[уреди извор]

04:46, 18 март 2015 (CET)

Направено е преименување[уреди извор]

22:49, 21 април 2015 (CEST)