Разговор со корисник:Robertmk

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

Добре дојде!

Здраво, Robertmk, и добре дојде на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, видете ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата страница за разговор, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојде!

Би ве замолил да прекинете со наглото создавање на страници, со цел да ги разгледаме и уредиме статиите кои што ги креиравте. Ви благодарам однапред.

Господине, Ве молам барем за кратки моменти прекинете. Доколку не одговорите на овој повик, ќе сметам дека сте massadd/spam bot и ќе морам да ве блокирам.

guitardemon666 муабет guitardemon666


Поставена е ознака на Податотека:Cvetan todorov2.jpg со која се бара да биде избришана од Википедија по брза постапка. Тоа е направено заради следнава причина:

copied from http://www.rainews24.it/ran24/rubriche/incontri/autori/todorov.asp; no fair-use rationate and not an attempt for license for more than two years; photo of a living person, thus no fair-use is possible

Под критериумите за брзо бришење, статиите кои не ги исполнуваат основните стандарди на Википедија можат да бидат избришани во секое време. Ако можете да покажете зошто е статијата или содржината соодветна, можете да го предизвикате бришењето. За да го направите тоа, додадете {{ејпочекај}} на врвот на страницата и оставете објаснување на [[Разговор:Податотека:Cvetan todorov2.jpg|страницата за разговор на содржината]] во кое ја прикажувате Вашата позиција. Ве молиме самите да не ја отстранувате ознаката за бришење, но не се двоумете да додадете информации кои ќе ја подобрат важноста на темата и ќе овозможат содржината да е исправна во однос на нашите стандарди. Доколку имате било какви прашања, консултирајте се со Википедија:Прашања за да утврдите каде да го поставите. Благодарам за Вашето разбирање, --Brainmachinewtf? 17:06, 7 јануари 2009 (UTC)