Разговор со корисник:77.29.228.242

    Од Википедија — слободната енциклопедија

    Престанете со пореметување на содржините. Направените уредувања (тоа што сте го внеле) и така не се појавуваат пред да ги одобри администратор или проверувач. Затоа препорачувам да не си го трошите напусто времето на уредувања од овој вид. Ако продолжите да вандализирате Википедија како што направивте на страницата „Блаже Конески“ќе бидете блокирани и нема да можете да уредувате.

    Добре дојдовте на оваа разговорна страница

    Започни разговор