Разговор со корисник:62.162.217.29

    Од Википедија — слободната енциклопедија

    Престанете со пореметување на содржините. Направените уредувања (тоа што сте го внеле) и така не се појавуваат пред да ги одобри администратор или проверувач. Затоа препорачувам да не си го трошите напусто времето на уредувања од овој вид. Ако продолжите да вандализирате Википедија како што направивте на страницата „Мит“ќе бидете блокирани и нема да можете да уредувате. --Б. Јанкулоски (разговор) 11:40, 19 април 2011 (CEST)Одговори[одговори]