Разговор со корисник:62.162.217.23

    Од Википедија — слободната енциклопедија

    Не вандализирајте![уреди извор]

    Престанете со пореметување на содржините. Направените уредувања (тоа што сте го внеле) и така не се појавуваат пред да ги одобри администратор или проверувач. Затоа препорачувам да не си го трошите напусто времето на уредувања од овој вид. Ако продолжите да вандализирате Википедија ќе бидете блокирани и нема да можете да уредувате. --Б. Јанкулоски (разговор) 12:21, 4 мај 2011 (CEST)Одговори[одговори]