Разговор со корисник:62.162.216.141

    Од Википедија — слободната енциклопедија

    Предупредување[уреди извор]

    Престанете со пореметување на содржините. Направените уредувања (тоа што сте го внеле) и така не се појавуваат пред да ги одобри администратор или проверувач. Затоа препорачувам да не си го трошите напусто времето на уредувања од овој вид. Ако продолжите да вандализирате Википедија како што направивте на страницата „Струшки вечери на поезијата“ќе бидете блокирани и нема да можете да уредувате.