Разговор за предлошка:Римски цареви

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

Се обидов да ги изедначам шаблоните, овој и Византиски владетели. Но не знам како се баш императорите Ираклиј · Константин III Ираклиј · Ираклон Константин или пак Ираклиј • Ираклиј Нови Константин • Ираклиона. Исто така не знам кое е поточно - Комнин или Комнен. Што мислите вие ?--Ajax (разговор) 23:26, 26 февруари 2009 (UTC)

Јас како што имам читано правилно е Комнен, а Ираклион е на грчки, додека Ираклиј е на македонски.--Kiril Simeonovski (разговор) 23:48, 26 февруари 2009 (UTC)