Разговор за предлошка:Дејци на МРО

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија
Оваа статија е дел од ВикиПроект Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Македонија. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

Да не бидам сватен погрешно, но изборот на боите (foreground/background) не ми се чини баш најадекватен за читање. Жолта боја на црвена подлога оди, но црна на темно црвена тешко се чита, како и варијантите на сина боја во заглавието на шаблонот на темно црвена подлога не се баш најчитливи. Може ли нешто тука да се промени?--brest (разговор) 14:54, 5 март 2012 (CET)Одговори[одговори]