Разговор за предлошка:Византиски владетели

    Од Википедија — слободната енциклопедија

    Колку што помнењето ме служи единствен велики цар на Источното Римско царство е Константин I Велики. Мислам дека Велики треба да се тргне од Теодосиј.

    А што мислиш е подобро - Комнин или Комнен ?--Ajax (разговор) 23:29, 26 февруари 2009 (UTC)

    Започнете разговор за Предлошка:Византиски владетели

    Започни разговор