Разговор за Википедија:Прирачник за стилот

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Податоците се изворни и веродостојни,земени од веб страна www.kabbalah.info и преведена на македонската страна www.kabbalah.info/mk според стандарди кои ги следат 26 земји во светот...Не ми е јасно зошто информациите (посебна стран за Бнеи Барух е избришана ?Истата ја има на руски ,англиски,италјански ,германски ,хебрејски на Википедиа.Поздрав