Разговор за Википедија:ВикиПроект ИИПМФ 2007

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Да си прашам: дали има некакво тематско преведување? Зашто гледам дека сите предложени се математичари и сите се биографии. Тоа би значело дека ако предложуваме статии за превод истите треба да бидат исклучиво за математичари и/или исклучиво биографии? Или напротив, може да предложиме било што? --Виктор Јованоски 07:59, 14 ноември 2007 (UTC)

Планот е да преведуваат биографии, не е битна тематиката. Има време уште да се предлага, слободно дополнувајте. Виктор, види Википедија:Портал/Идеи. --Милош 13:41, 14 ноември 2007 (UTC)