Разговор:Lufthansa Regional

    Од Википедија — слободната енциклопедија

    brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

    • Линкови -> Врски, замена со македонски збор.

    Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 01:13, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.