Разговор:Cron

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

==brest-bot проверка на правопис==

  • коешто наместо кое што, слеани зборови.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 21:12, 22 февруари 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • опслужувачот наместо серверот, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 14:12, 1 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • податотека наместо датотека, англицизам.
  • податотеки наместо датотеки, англицизам.
  • податотека наместо датотека, англицизам.
  • податотека наместо датотека, англицизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 00:48, 6 август 2010 (CEST), управуван од Brest.