Разговор:Чиста убавина

  Од Википедија — слободната енциклопедија

  brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • Тукушто наместо туку што, одделни зборови.

  Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:45, 28 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

  brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  Промена на зборови од типот се додека во сè додека , е со надреден знак. создадена наместо креирана, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 09:08, 4 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]