Разговор:Црква на Англија

  Од Википедија — слободната енциклопедија

  brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.
  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

  Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 21:31, 28 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

  brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • Наводи наместо Референци, англизам.

  Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 23:08, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]