Разговор:Централноазиски арапски дијалект

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Globe of letters.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Јазици, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за јазици. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектниот тим.

http://books.google.com/books?id=vBsPAAAAYAAJ&pg=PA487#v=onepage&q=Arabs&f=false

http://books.google.com/books?id=rlbGWH30tykC&pg=PA296#v=onepage&q=Arabs&f=false

http://books.google.com/books?id=J2QBAAAAQAAJ&pg=PA110#v=onepage&q=Arabs&f=false

http://books.google.com/books?id=AgHgwZAM22IC&pg=PA110#v=onepage&q=Arabs&f=false

http://books.google.com/books?id=OjBZAAAAcAAJ&pg=PA375#v=onepage&q=Arabs&f=false

http://books.google.com/books?id=s04EAAAAYAAJ&pg=PA238#v=onepage&q&f=false

http://books.google.com/books?id=y-Ow7Grk1U8C&pg=PA238#v=onepage&q&f=false

http://books.google.com/books?id=7SYYAAAAYAAJ&pg=PA604#v=onepage&q&f=false

18:37, 27 август 2014 (CEST)