Разговор:Употребливост

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

==brest-bot проверка на правопис==

  • цитирана книга наместо cite book, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 11:59, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

посредник наместо интерфејс, англизам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 09:58, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]