Разговор:Улрих Рот

From Википедија
Jump to navigation Jump to search

brest-bot проверка на правопис[edit source]

  • коешто наместо кое што, одделни зборови.
  • Чијшто наместо чиј што, одделни зборови.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 15:51, 28 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.