Разговор:Станишиќи (етно село)

    Од Википедија — слободната енциклопедија
    Glam Macedonia mk.svg Оваа статија е создадена од членови на Вики клубовите во Македонија. Ако сакате да станете член на овој проект, ве молиме посетете ја страницата на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

    Започнете разговор за Станишиќи (етно село)

    Започни разговор