Разговор:Специфичен топлински капацитет

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

Podobro e da se upotrebuvaat izvodi, poradi mnogu malite promeni na fizičkite veličini.

Започнете разговор за Специфичен топлински капацитет

Започни разговор