Разговор:Сингапур

From Википедија
Jump to navigation Jump to search

brest-bot проверка на правопис[edit source]

  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 03:02, 28 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[edit source]

  • Наводи наместо Референци, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 00:30, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.