Разговор:Рејчел Реј

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

се работи за Рејчел Доменика Реј, водителката на шоуто --Sabina (разговор) 19:45, 9 јуни 2009 (UTC)

ОК, поправено е. Поздрав--Никола Стојаноски 19:48, 9 јуни 2009 (UTC)

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

 • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.
 • цитирано списание наместо cite journal, назив на шаблон на македонски јазик.
 • јануари име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
 • февруари име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
 • март име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
 • март име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
 • мај име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
 • јуни име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
 • јули име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
 • септември име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
 • септември име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
 • октомври име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:52, 27 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

 • Њујорк наместо Њу Јорк, погрешна транскрипција.
 • Наводи наместо Референци, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 23:20, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

 • не може наместо неможе, разлеани зборови.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 11:52, 10 август 2010 (CEST), управуван од Brest.