Разговор:Рак (појаснување)

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

Статијата Клеточното заболување рак не води кон статијата рак (болест)??? Ќе замолам некои од администраторите да ги поврзат/пренасочат овие две статии.--Johan1298 17:56, 7 јануари 2007 (UTC)