Разговор:Петров Гроб (Горно Дивјаци)

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија


WikiProject Macedonia Logo mk.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Македонија. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.
Голема Божица Мајка - скулптура од неолитот, симбол на Македонската археологија Оваа статија е дел од ВикиПроект Археомак, кој има за цел да креира детален ахеолошки водич на Википедија. Ако сакате да земете учество во проектот, може да ја уредите оваа статија, или да прочитате нешто повеќе на страницата на проектот, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектниот тим и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.

Започнете разговор за Петров Гроб (Горно Дивјаци)

Започни разговор