Разговор:Опортунитетен трошок

    Од Википедија — слободната енциклопедија

    статијта не е целосна туку е извадок од Микроекономија ... Tomsaso 01:47, 19 август 2008 (UTC)

    brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

    • Предвид наместо во предвид, синтаксна грешка.

    Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 11:52, 27 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.