Разговор:Нели Фуртадо

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • така што наместо така да, србизам.
  • февруари име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • март име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • мај име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • јуни име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • јули име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • август име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • септември име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • октомври име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 05:09, 27 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

Промена на зборови од типот се додека во сè додека , е со надреден знак. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 19:35, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.