Разговор:Лудвиг ван Бетовен

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • коешто наместо кое што, одделни зборови.
  • март име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • април име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • април име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • јуни име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • декември име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:21, 26 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • докрај наместо до крај.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 16:21, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.