Разговор:Ладна фузија

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • Ефтин, в/ф.
  • Предвид наместо во предвид.
  • досега наместо до сега.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 16:45, 22 февруари 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • евтин наместо ефтин, в/ф, синтаксна грешка.
  • март име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 13:12, 26 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

меѓународен наместо интернационален, непотребен интернационализам. меѓународна наместо интернационална, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 14:53, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.