Разговор:Ладислав Палфи

  Од Википедија — слободната енциклопедија

  brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • Наводи наместо Референци, англизам.

  Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 14:53, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

  brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • Линк наместо Врска, англицизам..

  Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 01:53, 9 август 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]