Разговор:Кристофер Колумбо

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

==brest-bot проверка на правопис==

  • коешто наместо кое што, слеани зборови.
  • којшто наместо кој што, слеани зборови.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:55, 9 април 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • Наводи наместо Референци, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 14:34, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

Драган од Охрид[уреди извор]

Оваа секција ја избришав бидејќи подолго време не беше наведен извор каде тврдењата може да се проверат а оние извори кои беа наведени се непроверливи. --brest (разговор) 10:48, 3 декември 2012 (CET)