Разговор:Кискис

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа статија е дел од ВикиПроект Инки, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Инките. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.


Генерал / војсководец[уреди извор]

Овој и уште тројца други се именувани како генерали, па мислам дека е добро да стои тоа. --Никола Стоіаноски 23:57, 20 јануари 2010 (UTC)

Сепак двете ги ставив како називи, понеутрално. Ја сфаќам поентата, но како генерали се именувани почесто --Никола Стоіаноски 00:00, 21 јануари 2010 (UTC)