Разговор:КК Донецк

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија
Знаме на Македонија


Знаме на Украина

Оваа статија е дел од ВикиПроектот НУМС, кој има за цел низ заедничка соработка помеѓу ВМУК и ВММК да поттикне создавање и уредување статии од заеднички интерес за Украина на македонската википедија и за Македонија на украинската википедија; подигнување слики и други мултимедијални содржини на Ризницата со помош на кои ќе се илустрираат и подобрат статиите од интерес како и подобрување на веќе постоечките статии на википедија кои се на списоците спомнати погоре.

Ако сакате да земете учество во проектот, може да ја уредите оваа статија, или да прочитате нешто повеќе на страницата на проектот, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектниот тим и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.