Разговор:Елизабета Баковска

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа статија е дел од проектот Женска Архива, кој се одвива веќе две години во организација на „Бори се женски“ во периодот околу 8-ми март, меѓународниот ден на жената. Иако, само по себе тоа не значи дека обработените теми и статии автоматски ги исполнуваат критерумите за енциклопедиска статија, би замолил за внимателен однос кон нив. Ако некој од администраторите ги брише, добро би било тоа да не биде со брзо бришење, туку да започне дискусија на страницата за разговор на статијата со пообемно образложување на потребата од бришење. Исто така, се надевам дека авторите на статиите ќе објаснат зошто одредени теми се значајни за статии на Википедија. --FlavrSavr (разговор) 22:10, 5 април 2015 (CEST)