Разговор:Географски координатен систем

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

==brest-bot проверка на правопис==

  • којшто наместо кој што, слеани зборови.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:59, 9 април 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

меѓународната наместо интернационалната, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 09:18, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Reply[одговори]

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • карта наместо мапа, англицизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 11:10, 7 август 2010 (CEST), управуван од Brest.Reply[одговори]