Разговор:Гевгелија

  Од Википедија — слободната енциклопедија
  WikiProject Macedonia Logo mk.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Македонија. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

  brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • Податотека наместо File, вики клучни зборови на македонски.
  • ноември име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

  Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 18:48, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

  brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  меѓународните наместо интернационалните, непотребен интернационализам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 09:14, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

  A request for a free photo[уреди извор]

  Hello. A photo of the main Square of the town or some other panoramic view, will improve the articles. Thanks --Assayas (разговор) 09:43, 21 октомври 2011 (CEST)Одговори[одговори]