Разговор:Венера (планета)

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Добар дел од статијата е превземен од - 40k овде. Тоа е повреда на авторските права... --FlavrSavr 13:45, 16 јануари 2007 (UTC)

не знаев од каде потекнуваше.[уреди извор]

Извинете. Сега ќе ја уредам. Фала за изтрагата, баш сакав да го најдам оригиналниот документ.--Johan1298 14:25, 16 јануари 2007 (UTC)

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • цитирано списание наместо cite journal, назив на шаблон на македонски јазик.
  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 14:45, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 18:57, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • Наводи наместо Референци, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:12, 1 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.