Разговор:Британско кралско семејство

    Од Википедија — слободната енциклопедија

    brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

    • Промена на зборови од типот сеуште во сѐ уште , одделни зборови сѐ, уште, е акцентирано.
    • списоци наместо листи, непотребен интернационализам.

    Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 21:41, 1 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]