Разговор:Блаже Конески

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
P literature grey.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Книжевност, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за книжевноста. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектниот тим.
WikiProject Macedonia Logo mk.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Македонија. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • филизоф* во философ*, с наместо з, правописна грешка.
  • Воопшто не е толку едноставно. Зашто ако тоа е правописна грешка, тогаш правописни грешки се и ревизор и телевизор, на пример, наместо кои би требале да се употребуваат ревисор и телевисор. MarSFreak (разговор) 18:00, 27 јануари 2011 (CET)

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 16:18, 6 август 2010 (CEST), управуван од Brest.

46.217.14.230 (разговор) 11:43, 1 декември 2013 (CET) 11:43, 1 декември 2013 (CET)46.217.14.230 (разговор) 11:43, 1 декември 2013 (CET)11:43, 1 декември 2013 (CET)~~ 11:43, 1 декември 2013 (CET)11:43, 1 декември 2013 (CET)11:43, 1 декември 2013 (CET)~ 11:43, 1 декември 2013 (CET)11:43, 1 декември 2013 (CET)11:43, 1 декември 2013 (CET)11:43, 1 декември 2013 (CET) 11:43, 1 декември 2013 (CET)11:43, 1 декември 2013 (CET)11:43, 1 декември 2013 (CET)11:43, 1 декември 2013 (CET)46.217.14.230 (разговор) 11:43, 1 декември 2013 (CET)

! Текст на наслов !! Текст на наслов !! Текст на наслов !! Текст на наслов !! Текст на наслов !! Текст на наслов !! Текст на наслов !! Текст на наслов !! Текст на наслов !! Текст на наслов !! Текст на наслов !! Текст на наслов |- | Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример |- | Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример |- | Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример |- | Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример |- | Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример || Пример