Разговор:Анафилакса

  Од Википедија — слободната енциклопедија
  ВикиПроект Медицина
  Оваа статија е дел од ВикиПроект Медицина, кој препорачува дека статијава треба да го следи прирачникот за стил за медицински статии и да користи висококвалитетни медицински извори. ВП:МЕД е збир на волонери и ресурси насочени кон зголемување на бројот и квалитетот на слободните здравствени и медицински информации на македонски јазик. Ако сте заинтересирани за подобрување на овие теми, или сте заинтересирани за повеќе информации, погледнете ја проектната страница.

  Предупредување: Нема гаранција за точноста и прецизноста на информациите во здравствените и медицинските статии на Википедија. Затоа истите не можат да бидат замена за советот на медицински професионалец. Видете: Википедија:Медицинско одрекување.


  Добра статија ДС Оваа страница е оценета како класа ДС според скалата за квалитет на проектот.

  Врвна

  Оваа страница е од врвна важност според скалата за важност на проектот.

  Започнете разговор за Анафилакса

  Започни разговор